Ace Combat 7: Skies Unknown a fost amânat până în 2018

Autor: Cosmin Aionita | 17.05.2017
Ace Combat 7: Skies Unknown a fost amânat până în 2018

Bandai Namco Entertainment, prin vocea lui Kazutoki Kono (franchise director pentru seria Ace Combat), a anunţat că lansarea jocului Ace Combat 7: Skies Unknown a fost amânată. Programat iniţial pentru sfârşitul acestui an, cel de-al şaptelea titlu al seriei Ace Combat va vedea lumina abia în cursul lui 2018. Decizia a fost luată pentru a conferi echipei producătoare Project Aces timpul necesar pentru a-şi transforma viziunea iniţială în realitate.

Ace Combat 7 Skies Unknown

Ace Combat 7: Skies Unknown foloseşte motorul grafic Unreal Engine 4, profitând pe deplin de puterea de calcul a generaţiei actuale de console şi PC-uri pentru a conferi jocului un aspect fotorealistic. Jucătorii vor fi impresionaţi de norii şi de aşezămintele terestre deosebit de detaliate, menite să facă şi mai credibile luptele aeriene desfăşurate la viteze supersonice.

Jocul va include a o serie de avioane de luptă şi echipamente ultra-moderne, unele chiar futuriste, piloţii având la dispoziţie toate uneltele necesare pentru a-şi surclaseze oponenţii. Aşii aerului îşi vor putea demonstra priceperea în cadrul unei campanii bazate pe un fir epic dezvoltat sau îşi vor putea măsura puterile cu alţi jucători în bătăliile online cu ritm alert.

Fanii seriei se vor bucura să audă că povestea din Ace Combat 7: Skies Unknown a fost scrisă de Sunao Katabuchi, care a participat şi la creionarea evenimentelor din foarte apreciatele Ace Combat 4: Shattered Skies şi Ace Combat 5: The Unsung War.

Ace Combat 7: Skies Unknown va fi lansat în 2018 pe PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Ace Combat 7 Skies Unknown

Urmărește Go4Games.ro pe Google News