Ace Combat 7 – trailer nou şi detalii de la PlayStation Experience 2016

Autor: Cosmin Aionita | 05.12.2016
Ace Combat 7 - trailer nou şi detalii de la PlayStation Experience 2016

Bandai Namco Entertainment a dezvăluit noi detalii despre jocul Ace Combat 7 în cadrul evenimentului PlayStation Experience 2016. Dezvoltat de studiourile Bandai Namco din Tokyo, Japonia, Ace Combat 7 este planificat să se lanseze în 2017. Jocul va instala piloţii virtuali în carlinga celor mai avansate avioane de luptă din lume, noul trailer oferit la PSX 2016 fiind menit să evidenţieze acest lucru.

Ace Combat 7 are ca obiective grafica fotorealistă, luptele aeriene încărcate cu adrenalină, o serie de avioane de luptă deopotrivă realiste, dar şi inspirate din viitor, o poveste emoţionantă şi suportul pentru PlayStation VR.

Folosindu-se din plin de puterea de procesare a celei mai noi generaţii de hardware, Ace Combat 7 promite să fie cel mai arătos joc al seriei, având la bază motorul grafic Unreal Engine 4. Cerul plin de nori va fi complementat de oraşele redate în cele mai mai mici detalii, care, împreună cu luptele aeriene cu un ritm deosebit de rapid, promit cea mai completă experienţă din istoria de 20 de ani a seriei Ace Combat.

Ace Combat 7 este aşteptat pe PlayStation 4 în 2017.

Ace Combat 7

Urmărește Go4Games.ro pe Google News