Activision revine pe Steam cu Call of Duty: Modern Warfare II

Autor: Cosmin Aionita | 19.07.2022
Activision revine pe Steam cu Call of Duty: Modern Warfare II
Foto: Activision

După ce a fost anunțată intenția celor de la Microsoft de a achiziționa întregul conglomerat Activision Blizzard, publisher-ul pare să fi revenit la sentimente mai bune în legătură cu platforma Steam.

Activision dăduse semnalul îndepărtării de serviciul de distribuție al celor de la Valve încă din 2018, atunci când Call of Duty: Black Ops 4 a fost disponibil pe PC numai prin Battle.net. Și, după atâția ani de pauză, Call of Duty: Modern Warfare II va fi jocul care marchează revenirea Activision pe Steam.

Activision Steam
Foto: Activision

Mai mult, cei de la Activision au deschis și o pagina oficială de publisher pe platforma celor de la Valve. Aceasta include opțiunea de urmări publisher-ul pe Steam, precum și colecții de jocuri publicate și organizate de publisher. Putem trage astfel concluzia că Activision va deveni un jucător important pe Steam de aici încolo, iar titluri precum Crash Bandicoot 4, Tony Hawk’s Pro Skate 1+2 sau chiar Call of Duty: Warzone ar putea ajunge în scurt timp și pe această platformă.

Ce-i drept, Activision nu a abandonat niciodată în întregime serviciul Valve: în 2019, atât Sekiro: Shadows Die Twice, cât și trilogia de remake-uri Spyro au fost lansate prin intermediul Steam. Totuși, publisher-ul s-a orientat către alte direcții în ultimii ani: cele mai recente titluri Call of Duty, precum și Crash Bandicoot 4 au fost disponibile pe PC doar prin Battle.net, iar Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 a fost lansat doar pe Epic Games Store.

Sursa: PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News