Anodyne 2: Return To Dust, A Short Hike şi Mutazione, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 13.03.2020
Anodyne 2: Return To Dust, A Short Hike şi Mutazione, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store da startul acestui weekend cu nu mai puţin de trei noi jocuri gratuite: de această dată, până pe 19 martie 2020, puteţi descărca gratuit titlurile pentru PC Anodyne 2: Return To Dust, A Short Hike şi Mutazione.

Anodyne 2: Return To Dust, realizat de echipa de la Analgesic Productions, combină platforming-ul 3D cu numeroase alte genuri, inclusiv explorarea unor dungeon-uri 2D, redate într-un stil retro.

A Short Hike este un joc realizat de o singură persoană, Adam Robinson-Yu, în care explorarea se află în prim plan. Puteţi explora Hawk Peak Provincial Park în ritmul vostru, în căutarea comorilor ascunse prin întregul mediu de joc.

Mutazione este un joc de aventură realizat de Die Gute Fabrik, în care jucătorii intră în pielea lui Kai, o adolescentă de 15 ani, ce trebuie să exploreze ciudata comunitate din Mutazione pentru a găsi un leac pentru bunicul său Nonno.

A Short Hike poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 19 martie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/a-short-hike/home şi apăsând butonul marcat “Get”. Pentru jocul Mutazione, repetaţi procedura folosind următorul link: https://www.epicgames.com/store/en-US/product/mutazione/home. Pentru jocul Anodyne 2: Return To Dust, accesaţi link-ul https://www.epicgames.com/store/en-US/product/anodyne-2-return-to-dust/home, apăsaţi butonul “See Editions” şi apoi selectaţi “Get” din dreptul ediţiei de bază a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News