ARK: Survival Evolved și Gloomhaven, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 23.09.2022
ARK: Survival Evolved și Gloomhaven, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 29 septembrie 2022, puteți revendica încă două jocuri gratuite: ARK: Survival Evolved și Gloomhaven. Odată revendicate, acest titluri vor putea fi descărcate și jucate oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

ARK: Survival Evolved este popularul titlu de tip survival în care jucătorii se trezesc naufragiați pe o insulă misterioasă și trebuie să se folosească de propriile abilități și de resursele existente pentru a rămâne în viață și a face față faunei și celorlalți supraviețuitori.

Gloomhaven este adaptarea dupa cunoscutul board game cu același nume, combinând clasica explorare de dungeon-uri fantasy cu elementele de tactică și RPG.

ARK: Survival Evolved poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 29 septembrie 2022, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/ark și apăsând butonul marcat “Get”.

Gloomhaven poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 29 septembrie 2022, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/gloomhaven-92f741 și apăsând butonul marcat “Get”.

Încă două jocuri gratuite săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games se pregătesc să ofere în mod gratuit încă două jocuri pentru PC: Runbow și The Drone Racing League Simulator.

Până atunci însă, puteți revendica ARK: Survival Evolved și Gloomhaven drept jocuri gratuite până pe 29 septembrie 2022, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News