Assassin’s Creed Infinity este numele de cod al viitorului joc din serie: un live service cu mai multe epoci istorice?

Autor: Cosmin Aionita | 08.07.2021
Assassin’s Creed Infinity este numele de cod al viitorului joc din serie: un live service cu mai multe epoci istorice?
Foto: Ubisoft

Un raport publicat de Bloomberg indică faptul că viitorul joc al seriei Assassin’s Creed ar purta numele de cod Assassin’s Creed Infinity, urmând să implementeze mai multe ere și locații istorice, sub forma unui “live service” online. Evident, nu este o veste tocmai plăcută pentru cei care au crescut cu seria veche Assassin’s Creed, alături de poveștile unor eroi precum Altaïr Ibn La-Ahad, Ezio Auditore sau Edward Kenway.

Iar Ubisoft a confirmat, într-o anumită măsură, acest zvon, anunțând că, într-adevăr, se lucrează la un nou proiect sub numele de cod Assassin’s Creed Infinity. Cele mai recente titluri ale seriei, Assassin’s Creed Odyssey și Assassin’s Creed Valhalla, s-au bucurat de o popularitate foarte mare, așadar cele două studiouri producătoare – Ubisoft Quebec și Ubisoft Montreal – vor fi responsabile și pentru proiectul AC Infinity.

Pandemia a afectat viitorul seriei Assassin’s Creed

Conform comunicatului oficial venit din partea celor de la Ubisoft, din cauza pandemiei și a modului în care aceasta a schimbat procesul de producție a jocurilor video, se va renunța la ideea de a alterna între studiourile producătoare pentru fiecare titlu nou al seriei Assassin’s Creed. În schimb, cele două studiouri Ubisoft – Montreal și Quebec – își vor uni forțele pentru a realiza împreuna AC Infinity.

Proiectul va fi coordonat de Marc-Alexis Côté, unul dintre membrii fondatori ai Ubisoft Quebec, director de creație pentru Assassin’s Creed Syndicate și senior producer pentru Assassin’s Creed Odyssey. Côté va juca rolul de producător executiv al întregii francize Assassin’s Creed, urmând să colaboreze cu Étienne Allonier (Ubisoft Montreal), brand director pentru seria Assassin’s Creed în ultimii zece ani.

Echipa de producție comună pentru Assassin’s Creed Infinity va fi condusă de Julien Laferrière (Ubisoft Montreal, producer pentru Assassin’s Creed Valhalla), din postura de senior producer al proiectului. Directorii de creație pentru Infinity vor fi Jonathan Dumont (Ubisoft Quebec, world director Assassin’s Creed Syndicate, director de creație AC Odyssey) și Clint Hocking (Ubisoft Montreal, director de creație Splinter Cell: Chaos Theory, Far Cry 2 și Watch Dogs: Legion).

Mai multe detalii despre viitorul Assassin’s Creed Infinity vor fi dezvăluite la o dată ulterioară. Pentru viitorul apropiat, Ubisoft se va concentra în continuare pe Assassin’s Creed Valhalla, jocul urmând să primească conținut nou.

Sursa: Ubisoft

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News