Cum ar arăta un joc Assassin’s Creed realizat din LEGO?

Autor: Cosmin Aionita | 02.06.2020
Cum ar arăta un joc Assassin’s Creed realizat din LEGO?

Ne-am obișnuit ca, în ultimii ani, Warner Bros. Interactive Entertainment și studioul TT Games să “aglomereze” piața cu tot felul de jocuri LEGO, inspirate din universuri foarte populare precum The Lord of The Rings, Harry Potter, Star Wars, DC Comics sau Marvel. V-ați întrebat însă vreodată cum ar arăta un joc Assassin’s Creed realizat din LEGO?

Ei bine, aceeași întrebare și-a pus-o și Etienne, un tânăr francez de numai 16 ani, ce activează sub pseudonimul Production EtiLego pe YouTube. Și nu doar că și-a pus-o, însă a încercat să ofere și un răspuns: Etienne a pus la punct o replică a trailer-ului cinematic al jocului Assassin’s Creed Revelations, realizată în întregime, ați ghicit, cu ajutorul cărămizilor LEGO. Ce a ieșit puteți admira în clipul de mai jos.

Nu este pentru prima oară când Etienne a încercat să reproducă atmosfera unui joc Assassin’s Creed cu ajutorul pieselor de LEGO: acum 8 ani, autorul a avut o încercare similară, mai puțin reușită decât versiunea modernă, și aceasta putand fi admirata in urmatorul clip.

Assassin’s Creed: Revelations a fost remasterizat în 2016

Lansat inițial în 2011 pentru PlayStation 3, Xbox 360 și PC, Assassin’s Creed: Revelations a fost strâns legat de evenimentele din titlurile precedente ale seriei, prezentând finalul poveștii lui Ezio Auditore da Firenze. Alături de acesta, chiar și eroul primului joc Assassin’s Creed – Altair – putea fi la rândul său controlat în anumite momente. Majoritatea acțiunii se desfășura în Constantinopol, capitala Impreriului Otoman, cu „escale” în subteranele regiunii Cappadocia din Turcia actuală, precum și în Masyaf, fosta bază de operațiuni a asasinilor din primul titlu al seriei.

O versiune remasterizată a jocului Assassin’s Creed: Revelations a fost relansată în 2016, ca parte a colecției Assassin’s Creed: The Ezio Collection pentru PlayStation 4 și Xbox One, pachetul incluzând și remasterizări pentru Assassin’s Creed II și Assassin’s Creed: Brotherhood.

Sursa: Production EtiLego YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News