Assassin’s Creed: Syndicate – aproape o oră de gameplay (UPDATE)

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2015
Assassin’s Creed: Syndicate – aproape o oră de gameplay (UPDATE)

Update: Pentru a fi siguri că nu am ratat nimic din ceea ce a avut de oferit demo-ul de la E3 2015 a lui Assassin’s Creed: Syndicate, Ubisoft a lansat un clip video în care sunt evidenţiate câteva elemente de gameplay nu atât de evidente. Iată-le:


Ubisoft a organizat un live stream cu o versiune jucabilă a lui Assassin’s Creed: Syndicate, aceeaşi prezentată şi în cadrul E3 2015. Este evident faptul că avem de-a face cu o variantă preliminară a jocului, în care se regăsesc încă multe probleme şi bug-uri, după cum puteţi vedea şi în înregistrarea de mai jos.

Acţiunea din Syndicate va avea loc în Londa, în a doua parte a secolului al XIX-lea, în plină revoluţie industrială. În prim plan se vor afla de această dată doi asasini: fraţii Jacob Frye şi Evie Frye, pe umerii acestora căzând sarcina de a elibera populaţia asuprită de nelipsita ameninţare templieră. Ambele personaje vor fi jucabile, Jacob fiind adeptul confruntărilor directe, numai bune pentru a scoate în evidenţă noul sistem de lupta corp la corp al jocului, în timp ce Evie preferă umbrele şi abordarea silenţioasă.

Eroii vor avea la dispoziţie mijloace de transport rapid prin oraş: un grappling hook pentru escaladarea instantanee a clădirilor, ce poate fi folosit şi pentru a ataşa zip-lines, extrem de utile atunci când se urmăreşte asasinarea de la înălţime a unei victime. De asemenea, aflată în plină dezvoltare industrială, Londra va fi împânzită de trăsuri, pe care jucătorul le poate controla la rândul său, şi linii ferate, trenurile putând fi folosite pentru a părăsi rapid locul unui asasinat.

Assassin’s Creed: Syndicate este dezvoltat de Ubisoft Quebec (în colaborare cu Ubisoft Montreal, Ubisoft Singapore, Ubisoft Annecy, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Reflections, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Shanghai şi Ubisoft Kiev) şi va fi lansat pe 23 octombrie 2015, pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC este de asemenea aşteptată în această toamnă, fara a avea o dată de lansare exactă.

Assassin's Creed Syndicate

Urmărește Go4Games.ro pe Google News