Assassin’s Creed: Syndicate – Ubisoft duce Eagle Vision la un nou nivel

Autor: Cosmin Aionita | 16.10.2015
Assassin’s Creed: Syndicate – Ubisoft duce Eagle Vision la un nou nivel

Cu doar o săptămână rămasă până la apariţia jocului pe piaţă, Ubisoft gasit o metodă inedită pentru a promova Assassin’s Creed: Syndicate. Dacă sunteţi un fan Assassin’s Creed, termenul de Eagle Vision ar trebui să vă fie cunoscut, fiind vorba despre modul de vizualizare ce le permite protagoniştilor seriei să deosebească mult mai uşor inamicii, aliaţii sau obiectivele de mediul înconjurător.

Ei bine, cei de la Ubisoft au dus conceptul de Eagle Vision la un nou nivel, ataşând o cameră video 4K de un vultur pleşuv, acesta fiind, mai apoi, lăsat să zboare liber deasupra Londrei. Imaginile capturate le puteţi admira în clipurile de mai jos.

Acţiunea din Assassin’s Creed: Syndicate va avea loc în Londra, în a doua parte a secolului al XIX-lea, în plină revoluţie industrială. În prim plan se vor afla fraţii asasini Jacob Frye şi Evie Frye, pe umerii acestora căzând sarcina de a elibera populaţia asuprită de forţele templiere conduse de Crawford Starrick.

Assassin’s Creed: Syndicate va fi lansat pe 23 octombrie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One, în timp ce ediţia pentru PC se va lăsa aşteptată până pe 19 noiembrie 2015.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News