Atomic Heart – cum arată jocul pe care NVIDIA pariază viitorul RTX

Autor: Cosmin Aionita | 29.01.2019
Atomic Heart – cum arată jocul pe care NVIDIA pariază viitorul RTX

Studioul rusesc Mundfish descrie Atomic Heart drept un action RPG, ce combină aventura şi secvenţele de first person shooter cu o poveste ce se desfăşoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret. În clipul de mai jos, puteţi urmări nu mai puţin de 10 minute de gameplay din Atomic Heart, acestea prezentând atât secvenţe de acţiune, lupte corp la corp, explorare, cât şi schimburi de focuri.

Pe de altă parte, Atomic Heart se doreşte a fi una dintre cele mai impresionante implementări ale tehnologiilor RTX din noua gamă de plăci video NVIDIA, funcţiile de ray tracing urmând să fie folosite pentru reproducerea reflexiilor, umbrelor şi efectului de ambient occlusion. În plus, jocul celor de la Mundfish va oferi şi suport pentru DLSS (Deep Learning Super Sampling). De altfel, NVIDIA nu a ratat vreo ocazie de a folosi secvenţe din Atomic Heart în prezentările sale.

Pe lângă PC, Atomic Heart este aşteptat şi în ediţii pentru PlayStation 4 si Xbox One, o versiune Beta, programată pentru ultima parte a acestui an, fiind promisă celor care plasează o precomandă.

Atomic Heart

Urmărește Go4Games.ro pe Google News