Au început reducerile de iarnă pe GOG. Jocul Ghost of a Tale este oferit în mod gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2022
Au început reducerile de iarnă pe GOG. Jocul Ghost of a Tale este oferit în mod gratuit

Good Old Games (GOG.com) a dat startul campanii de reduceri de iarnă. Astfel, până pe 2 ianuarie 2022, pe GOG veți găsi peste 4500 de jocuri la prețuri reduse cu până la 90%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de iarnă de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii de reduceri, GOG oferă și un joc gratuit – Ghost of a Tale –, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

GOG iarnă

Ghost of a Tale este un RPG care îl are drept erou principal pe Tilo, un șoricel trubadur ce trebuie să treacă prin numeroase aventuri. Mai interesant este faptul că, în ciuda aspectului grafic de-a dreptul impresionant, Ghost of a Tale a fost realizat, în marea sa parte, de o singură persoană (Lionel „Seith” Gallat).

Atenție însă: Ghost of a Tale mai poate fi revendicat drept joc gratuit numai pentru următoarele 50 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News