Au început reducerile de vară pe Steam! Consolele Steam Deck beneficiază de prețuri reduse

Autor: Cosmin Aionita | 30.06.2023
Au început reducerile de vară pe Steam! Consolele Steam Deck beneficiază de prețuri reduse
Foto: Steam

Valve a dat startul perioadei reducerilor de vară pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri reduse până pe 13 iulie 2023, la ora 20:00 (ora României).

Printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum Sid Meier’s Civilization VI, NBA 2K23, remake-ul Dead Space, Days Gone, Little Nightmares II, Immortals: Fenyx Rising, Kena: Bridge of Spirits, Elden Ring, Cyberpunk 2077 sau Hogwarts Legacy la prețuri reduse cu până la 85%.

Ca de obicei, vă recomandăm să explorați întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Reduceri de până la 20% la consolele Steam Deck

Cu ocazia acestei perioade de reduceri, Valve oferă prețuri speciale și pentru consolele portabile Steam Deck.

Astfel, doritorii își pot achiziționa console Steam Deck direct de pe Steam, la prețuri reduse cu până la 20%: versiunea de bază, cu stocare internă de 64 GB, este disponibilă la un preț redus de 377,10€; versiunea cu SSD de 256GB poate fi achiziționată pentru numai 466,65€; varianta cu stocare SSD de 512GB costă numai 543,20€.

Aceste prețuri promoționale vor fi valabile doar până pe 13 iulie 2023, la finele perioadei reducerilor de vară de pe Steam. Valve estimează un timp de livrare de 1-2 săptămâni pentru aceste comenzi.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News