Bethesda confirmă participarea la E3 2019

Autor: Cosmin Aionita | 21.03.2019
Bethesda confirmă participarea la E3 2019

2019 se anunţă drept un an de tranziţie pentru industria jocurilor video, companii importante precum Sony Interactive Entertainment (părinţii consolelor PlayStation) sau Electronic Arts anunţând că fie renunţă în întregime să participe la Electronic Entertainment Expo (E3) 2019, fie nu vor mai susţine tradiţionalele conferinţe de presă cu această ocazie.

Şi, chiar dacă alţi jucători mai mici sau mai mari, precum Microsoft sau Devolver Digital, au confirmat totuşi că vor fi prezenţi la E3 2019, inclusiv cu obişnuitele conferinţe de presă, situaţia pare mai cenuşie ca oricând pentru organizatorii celui mai mare eveniment de gaming al anului. Din fericire, Bethesda vine să dea o mână de ajutor relevanţei E3-ului din acest an, confirmând că, pentru al cincilea an consecutiv, va participa la eveniment şi va susţine şi obisnuita sa  conferinţă de presă.

Conferinţa de presă a celor de la Bethesda organizată cu ocazia E3 2019 se va desfăşura în Los Angeles, pe 10 iunie 2019, începând cu ora 2:30 dimineaţa (conform orei României). O veste bună pentru fanii din ţara noastră, care nu mai trebuie să stea nedormiţi o noapte întreagă sau să-şi seteze alarme mult prea matinale pentru a urmări această conferinţă (în anii trecuţi, Bethesda îşi susţinea evenimentul în jurul a 5 dimineaţa, ora României).

Momentan cei de la Bethesda au confirmat că, în cadrul acestei prezentări, vom avea ocazia să aruncăm o privire amanunţită la noul DOOM Eternal (probabil că vom afla şi data de lansare a acestuia). Cel mai probabil însă, publisher-ul va veni şi cu alte surprize.

Conferinţa de presă Bethesda de la E3 2019 va putea fi urmărită pe 10 iunie 2019, de la 2:30 dimineaţa (ora României), chiar aici, pe Go4games.

Bethesda E3 2019

Urmărește Go4Games.ro pe Google News