Bethesda la E3 2019: DOOM Eternal, update-uri şi jocuri noi

Autor: Cosmin Aionita | 11.06.2019
Bethesda la E3 2019: DOOM Eternal, update-uri şi jocuri noi

Bethesda nu a avut cea mai facilă misiune la E3 2019: pe lângă promisa prezentare a viitorului DOOM Eternal şi a eventualelor jocuri noi, publisher-ul a fost obligat să şteargă impresia negativă lăsată de Fallout 76. Şi, fără a excela la vreun capitol, putem spune că Bethesda s-a achitat de această sarcină, organizând una dintre cele mai variate conferinţe de presă de la E3 2019.

Prezentarea a debutat cu The Elder Scrolls: Blades, recentul joc mobil lansat de companie. Acesta va primi update-uri de conţinut semnificative, precum o nouă linie de quest-uri cu dragoni şi un mod de joc arena single player, şi va face trecerea şi către Nintendo Switch, această ediţie a jocului urmând să fie disponibilă în toamna acestui an.

Apoi, pe scenă a urcat Todd Howard, care a încercat să ofere context neajunsurilor controversatei lansări a jocului Fallout 76, promiţând că echipa de la Bethesda este dedicată îmbunătăţirii constante a experienţei oferite de acest titlu. Astfel, Fallout 76 urmează să primească un nou update gratuit, numit Wastelanders, programat pentru toamnă. Acesta va aduce, în sfârşit, NPC-uri umane cu noi quest-uri şi dialoguri extinse. De asemenea, Fallout 76 va primi şi un mod multiplayer de tip Battle Royale pentru 52 de jucători.

Următorul anunţ a fost făcut chiar de către Shinji Mikami, liderul Tango Gameworks (seria The Evil Within), care a dezvăluit următorul joc al studioului său: Ghostwire Tokyo, un titlu action/adventure cu elemente horror, ce pune accentul pe supranatural.

Matt Firor, Studio Director pentru ZeniMax Online Studios, a urcat apoi pe scenă, prezentând update-urile ce urmează să fie aplicate MMORPG-ului The Elder Scrolls Online. De asemenea, tot de la ZeniMax Online Studios va sosi şi Commander Keen, o reimaginare pentru dispozitive mobile a seriei pornite la începutul anilor ’90 de id Software. Jocul de cărţi The Elder Scrolls: Legends va primi, de asemenea, un nou expansion – Moons of Elsweyr – pe 27 iunie.

Proaspăt lansatul RAGE 2 se pregăteşte, la rândul său, de un update important de conţinut, ce promite să adauge vehicule, cheat-uri şi inamici noi, precum şi un nou story expansion: Rise of the Ghosts.

Machine Games a confirmat, apoi, că două jocuri noi ale seriei Wolfenstein vor fi lansate în această vară: Wolfenstein: Cyberpilot, pentru dispozitivele VR, şi Wolfenstein: Youngblood, aventura co-op alături de fiicele lui B.J. Blazkowicz, ambele aşteptate pe 26 iulie.

Scena a fost ocupată apoi de reprezentanţii Arkane Studios Lyon, care au dezvăluit noul joc al studioului: Deathloop. Producătorii promit acelaşi tip de gameplay first person, variat şi expansiv, cu care ne-au obişnuit deja precedentele creaţii ale Arkane, dar cu o premisă complet nouă: personajele principale din Deathloop vor fi doi asasini blocaţi într-o buclă temporală, fortaţi să trăiască aceeaşi zi la infinit, singura cale de a opri acest ciclu fiind să se ucidă între ei.

Nici de pe scena celor de la Bethesda nu au lipsit veştile legate de viitoarele tehnologii de game streaming, compania prezentând rutinele Orion, ce vor putea fi implementate în orice joc, indiferent de motorul grafic pe care acesta îl foloseşte, pentru a facilitata adaptarea respectivului titlu la viitoarele soluţii de game streaming, cum ar fi Google Stadia.

A urmat apoi “vedeta” serii, Marty Stratton şi Hugo Martin de la id Software prezentând un nou trailer spectaculos pentru DOOM Eternal. Jocul va fi lansat în toamna acestui an, pe 22 noiembrie, şi va include un nou mod multiplayer numit Battlemode, în care doi jucători se vor putea transforma în monştri şi lupta împotriva unui al treilea participant la joc, care îl va întruchipa pe protagonistul uman Doomslayer. DOOM Eternal va beneficia şi de un Collector’s Edition, ce va include o replică a căştii eroului principal ce va putea fi purtată, dar şi de viitoare DLC-uri single player.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News