Beyond Good & Evil va fi transformat într-un film de Netflix

Autor: Cosmin Aionita | 03.08.2020
Beyond Good & Evil va fi transformat într-un film de Netflix
Foto: Ubisoft

Cei de la Ubisoft par să fie mult mai prolifici în materie de adaptare a propriilor jocuri pentru micile sau marile ecrane decât în ceea ce privește dezvoltarea propriu-zisă de continuări pentru acestea. Astfel, după ce au apărut zvonuri conform cărora Splinter Cell va fi transformat într-un serial animat, acum a venit rândul clasicului Beyond Good & Evil să fie adaptat într-un film dedicat serviciului Netflix.

Cu regizorul filmului Pokemon Detective Pikachu în prim plan

Conform publicației The Hollywood Reporter, Rob Letterman, regizorul din spatele filmelor Pokemon Detective Pikachu și Goosebumps, s-a alăturat proiectului și urmează să fie responsabil pentru această adaptare.

Filmul Beyond Good & Evil pentru Netflix ar urma să fie un soi de hibrid între scene live action (filmate cu ajutorul actorilor reali) și secvențe animate. De asemenea, Jason Altman și Margaret Boykin vor juca rolul de producători, din partea Ubisoft Film & Television.

Acțiunea din Beyond Good & Evil are loc în secolul al XV-lea, pe o planetă minieră atacată de extratereștri. Deși au promis să protejeze populația, liderii operațiunilor miniere susțin atacurile invadatorilor. În acest context, Jade, o tânără fotojurnalistă, este recrutată de o grupare de rezistență.

Un joc foarte apreciat de fani

Jocul Beyond Good & Evil a fost lansat în 2003, bucurându-se de apreciere în rândurile conoscătorilor și câștigându-și, în timp, statutul de titlu-cult, chiar dacă vânzările inițiale nu au fost pe măsura așteptărilor. Mult mai târziu, în 2017, Ubisoft a anunțat o continuare – Beyond Good & Evil 2 –, despre care, însă, a încetat să ofere update-uri.

Filmul Beyond Good & Evil pentru Neflix se află încă într-un stadiu incipient, producătorii aflându-se în căutare de scenariști pentru această adaptare.

Ubisoft a confirmat deja că lucrează, împreună cu Netlfix, la un film bazat pe jocul Tom Clancy’s The Division, cu actorii Jake Gyllenhaal și Jessica Chastain în rolurile principale. De asemenea, conform celor mai recente zvonuri, cele două companii ar colabora și pentru o serie animată bazată pe jocurile Splinter Cell.

Sursa: The Hollywood Reporter, Netflix Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News