Cel mai recent trailer pentru Biomutant prezintă locațiile exotice din joc

Autor: Cosmin Aionita | 26.04.2021
Cel mai recent trailer pentru Biomutant prezintă locațiile exotice din joc
Foto: THQ Nordic

THQ Nordic si studioul Experiment 101 au publicat un nou trailer pentru ineditul action RPG Biomutant, prezentând astfel câteva dintre locurile pe care vom avea ocazia să le vitizăm pe parcursul jocului, dar și o serie de modalități de transport… necovenționale, pe care personajul principal le va putea folosi pentru a se deplasa mai rapid. Biomutant este așteptat pe piață spre sfârșitul primăverii acestui an, jocul urmând să fie publicat în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Biomutant: RPG-ul face casă bună cu artele marțiale

Biomutant este un action RPG open world, prezentat sub forma unei fabule kung fu, în care jucătorii vor putea intra în pielea unui erou mai puțin obișnuit: un rozător practicant de arte marțiale. Acesta va putea deveni un veritabil erou în lumea sa postapocaliptică, urmând să aibă posibilitatea de a utiliza tot felul de mutații, proteze bionice sau arme ieșite din comun, precum gheare, aripi sau chiar picioare robotice.

Confruntările din Biomutant se vor desfășura în timp real, cu posibilitatea de a combina mai multe stiluri: lupta de proximitate, armele de foc și abilitățile speciale. Eroul își va putea confecționa proprii roboți, pe care îi va putea folosi drept aliați în luptă, și va putea să piloteze o sumedenie de vehicule, precum roboți de tip mech, jetski-uri, baloane sau chiar un o farfurie zburătoare.

Biomutant va fi lansat pe 25 mai 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Cerințele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

Sursa: THQ Nordic YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News