Black Friday pe Steam: au început reducerile de toamnă

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2022
Black Friday pe Steam: au început reducerile de toamnă
Foto: Steam

Pentru a se sincroniza cu Black Friday-ul internațional (25 noiembrie), Valve a dat startul perioadei reducerilor de toamnă pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri reduse până pe 29 noiembrie 2022, la ora 20:00 (ora României).

Printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum FIFA 23, Stray, Lost Judgment, seria Need for Speed, Nioh 2, Back 4 Blood, Metro Exodus, Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077, It Takes Two sau God of War, la prețuri reduse cu până la 90%.

Vă recomandăm să explorați astfel întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Nu lipsesc nici jocurile românești

Din campania de reduceri de Black Friday de pe Steam nu lipsesc nici jocurile “made in România”.

Spre exemplu, jocul de aventură point and click Gibbous – A Cthulhu Adventure, realizat de studioul Stuck in Attic din Târgu Mureș, poate fi achiziționat cu o reducere de 70%, la prețul de numai 5,99€.

Recentul Last Days of Lazarus beneficiază de o reducere de 30% și poate fi achiziționat acum de pe Steam pentru numai 10,49€.

Nu în ultimul rând, Unbound: Worlds Apart, platformerul cu elemente de puzzle dezvoltat de studioul bucureștean Alien Pixel, este disponibil pentru numai 7,99€, cu o reducere de 60% față de prețul său de bază.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News