Blair Witch a primit două trailere noi

Autor: Cosmin Aionita | 16.08.2019
Blair Witch a primit două trailere noi

Bloober Team a dezvăluit două noi trailere pentru Blair Witch, un nou joc horror pentru Xbox One şi PC anunţat în cadrul conferinţei de presă pe care Microsoft susţinut-o la E3 2019. De asemenea, noutăţi despre joc vor fi anunţate cu ocazia ediţiei Inside Xbox pregătite pentru Gamescom 2019 (ce urmează să fie difuzată pe 19 august 2019).

Bloober Team este aceeaşi echipă responsabilă şi pentru seria Layers of Fear, dar şi pentru Observer, ultima apariţie a regretatului actor Rutger Hauer. Blair Witch va păstra perspectiva first person, însă va adăuga o serie de noutăţi, precum câinele pe care personajul principal îl va avea mereu în preajmă şi care va avertiza jucătorul în caz de pericol.

De asemenea, pentru prima oară într-un joc al celor de la Bloober Team, vor exista şi confruntări cu inamici, singura arma eficientă împotriva acestora fiind lumina emisă de lanterna purtată de erou.

Blair Witch va fi lansat pe 30 august 2019, în versiuni pentru Xbox One şi PC. Precomenzile sunt deja disponibile prin intermediul Steam, la preţul de 24,99€.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News