Blair Witch și Ghostbusters Remastered, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 30.10.2020
Blair Witch și Ghostbusters Remastered, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 5 noiembrie 2020, puteți revendica două noi astfel de jocuri gratuite: Blair Witch și Ghostbusters: The Video Game Remastered. Odată revendicate, acest titluri vor putea fi descărcate și jucate oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Blair Witch păstrează perspectiva first person caracteristică titlurilor horror create de Bloober Team, însă adăugă și o serie de noutăți, precum câinele pe care personajul principal îl va avea mereu în preajmă și care va avertiza jucătorul în caz de pericol. Pentru prima oară într-un joc al celor de la Bloober Team, există și confruntări cu inamici, singura arma eficientă împotriva acestora fiind lumina emisă de lanterna purtată de erou.

Ghostbusters: The Video Game a fost conceput de echipa din spatele primelor două filme, scenariul fiind gândit drept o continuare directă a evenimentelor din Ghostbusters II. Povestea lui Ghostbusters: The Video Game a fost scrisă chiar de către Dan Aykroyd și Harold Ramis, doi dintre interpreții personajelor principale din filme. De altfel, în acest joc își fac apariția toți cei patru eroi principali din filme, interpretați de aceiaşi actori: Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis și Ernie Hudson. De modernizarea din ediția Remastered s-au ocupat cei de la Saber Interactive, care au avut acces la secvențele cinematice originale, pe care le-au remasterizat în rezoluție 4K, îmbunătățind de asemenea texturile și iluminarea din joc.

Blair Witch poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 5 noiembrie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/blair-witch/home și apăsând butonul marcat “Get”.

Ghostbusters: The Video Game Remastered poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 5 noiembrie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/ghostbusters-the-video-game-remastered/home și apăsând butonul marcat “Get”.

Săptămâna viitoare primim un joc de strategie

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu un titlu dedicat iubitorilor de strategii: Wargame: Red Dragon.

Până atunci însă, puteți revendica Blair Witch și Ghostbusters: The Video Game Remastered drept jocuri gratuite până pe 5 noiembrie 2020, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News