Blizzard Entertainment a anunțat un nou joc de tip survival

Autor: Cosmin Aionita | 27.01.2022
Blizzard Entertainment a anunțat un nou joc de tip survival
Foto: Blizzard Entertainment

La scurt timp după ce Microsoft și Activision Blizzard au căzut de acord în privința achiziției publisher-ului de către gigantul din Redmond, Blizzard Entertainment revine și anunță un nou joc.

Din ecuație lipsește momentan numele oficial al acestui joc, însă, conform anunțului celor de la Blizzard Entertainment, vom avea de-a face cu „o călătorie într-un nou univers” prin intermediul unui survival game nou-nouț pentru PC și console. Descrierea misterioasă merge și mai departe:

Un loc plin de eroi pe care încă nu i-am cunoscut, povești ce așteaptă să fie spuse și aventuri încă netrăite. Un regat întins al tuturor posibilităților, ce așteaptă să fie explorat.

Restul anunțului oficial reprezintă mai mult un apel de recrutare, îndemnându-i pe toți cei interesați să contribuie la realizarea acestui joc și să aplice pentru pozițiile disponibile în cadrul echipei producătoare.

Blizzard

În bună tradiție a celor de la Blizzard Entertainment, probabil că suntem încă foarte departe de momentul când acest nou joc va vedea lumina zilei, compania devenind faimoasă, de-a lungul timpului, pentru ciclurile lungi de dezvoltare și numeroasele amânări de care suferă jocurile sale.

Spre exemplu, Blizzard a anunțat Overwatch 2 și Diablo IV în cadrul BlizzCon 2019, cele două titluri nefiind lansate nici până în ziua de astăzi. Mai mult, conform informațiilor oficiale furnizate până acum, aceste jocuri nu își vor face apariția nici în cursul anului 2022.

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News