Blizzard Entertainment îşi anunţă planurile pentru Gamescom 2014

Autor: Cosmin Aionita | 25.06.2014
Blizzard Entertainment îşi anunţă planurile pentru Gamescom 2014

Blizzard Entertainment a confirmat că va participa la Gamescom 2014, cel mai important târg european de jocuri, ce va avea loc în Koln, în perioada 13-17 august 2014. Dintre jocurile pe care Blizzard intenţionează să le expună nu vor lipsi World of Warcraft: Warlords of Draenor, Heroes of The Storm, Hearthstone: Heroes of Warcraft şi Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition.

World of Warcraft: Warlords of Draenor este un nou expansion pentru World of Warcraft, care va oferi jucătorilor ocazia de a vizita ţinutul Draenor, în căutarea marelui comandant orc Grommash Hellscream. Warlords of Draenor va fi disponibil în această toamnă, iar cei care aleg să plaseze o precomandă vor primi opţiunea de a upgrada un personaj direct la nivelul 90.

World of Warcraft Warlords of Draenor

Cele două titluri Free-to-Play ale companiei, Heroes of the Storm şi Hearthstone, vor fi şi ele prezente pentru a putea fi încercate de către participanţi, acestia urmând să aibă totodată ocazia să joace cu noile cărţi disponibile în expansion-ul Curse of Naxxramas.

Nu în ultimul rând, vizitatorii vor putea încerca Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition cu doar câteva zile înainte de lansarea acestuia de pe 19 august 2014. Ultimate Evil Edition va fi disponibil exclusiv pentru console şi va include atât conţinutul jocului Diablo III, cât şi pe cel din expansionul Reaper of Souls.

Heroes of The Storm

Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition a fost gândit pentru a oferi o experienţă de joc familiară celor care se joacă pe console, oferind un mod multiplayer cooperativ local, un mod Apprentice care îi ajută pe jucătorii cu personaje de nivel mic în aventurile lor împreună cu prietenii care deţin personaje de nivel mai mare, cât şi posibilitatea de a împărţi cu alţi jucători comorile adunate, prin intermediul unui sistem de corespondenţă.

Pe lângă toate acestea, vizitatorii se vor putea întâlni cu membrii echipelor de producţie Blizzard pentru a obţine autografe, vor putea participa la competiţii de dans şi de cosplay, vor avea de admirat exponatele World of Warcraft în galeria artistică dedicată sau vor putea achiziţiona produse Blizzard.

Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News