BlizzCon se mută online! Când va avea loc primul BlizzConline

Autor: Cosmin Aionita | 23.09.2020
BlizzCon se mută online! Când va avea loc primul BlizzConline
Foto: Blizzard Entertainment

După ce, în luna mai a acestui an, Blizzard Entertainment a luat decizia de a anula BlizzCon 2020, iată că producătorii seriilor Warcraft, Starcraft și Diablo revin cu un update în acest sens. Astfel, formatul a fost regândit și transformat într-un eveniment online, botezat BlizzConline. Acesta va avea loc în prima parte a anului viitor, BlizzConline urmând să fie transmis în perioada 19 – 20 februarie 2021.

Conform comunicatului oficial, cei de la Blizzard Entertainment planifică cu atenție acest event online, urmând să facă noi anunțuri în viitorul apropiat despre ce vom putea vedea la BlizzConline.

Pe lângă conferințele de presă în cadrul cărora Blizzard dezvăluia viitorul jocurilor produse de companie, convențiile tradiționale BlizzCon erau gazdă pentru competiții importante de eSports, dar și ocazii inedite pentru fani de a-și întâlni realizatorii jocurilor lor preferate. Iar Blizzard Entertainment va face tot posibilul să transpună acest gen de experiențe și în mediul online, prin intermediul viitorului BlizzConline.

Astfel, pe lângă noutățile despre jocurile realizate de Blizzard Entertainment, BlizzConline ar urma să includă o expoziție și un concurs de cosplay, o competiție de artwork-uri inspirate din jocurile Blizzard, un concurs digital de povestiri etc. Pe site-ul oficial găsiți mai multe detalii despre aceste concursuri și modalitățile prin care vă puteți înscrie în competiții.

Update-uri despre Diablo IV și Overwatch 2?

În ultimii ani, convențiile BlizzCon au reprezentat scena pe care Blizzard Entertainment a ales să facă cele mai importante anunțuri legate de jocurile companiei. În 2018 am avut parte de scandalul iscat de Diablo Immortal, iar, în 2019, cei de la Blizzard s-au revanșat, anunțând Diablo IV, Overwatch 2 și World of Warcraft: Shadowlands, noul expansion pentru WoW ce-și va face apariția pe 27 octombrie 2020.

Având în vedere criza sanitară prin care trece întreaga planetă, nu știm dacă ne putem aștepta la anunțuri de jocuri noi cu ocazia acestui BlizzConline, însă ar trebui să primim măcar câteva update-uri consistente referitoare la Diablo IV și Overwatch 2.

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News