Brutal Legend, gratuit prin intermediul Humble Store

Autor: Cosmin Aionita | 20.11.2017
Brutal Legend, gratuit prin intermediul Humble Store

Cei de la Humble Bundle revin cu un nou joc oferit în mod gratuit. Astfel, de pe Humble Store, puteţi obţine un cod de activare (pentru Steam) al jocului Brutal Legend, al celor de la studioul Double Fine Productions.

Brutal Legend este un joc de acţiune open world cu influenţe de strategie în timp real. Ceea ce îl diferenţiază însă de alte titluri similare este universul aparte în care are loc acţiunea: jucătorii au ocazia să intre în pielea lui Eddie Riggs, un fan înrăit al muzicii rock/metal, care este transportat într-un tărâm misterios, construit după toate stereotipurile acestui gen muzical.

În această lume, Eddie (interpratat de actorul Jack Black) are ocazia să cunoască personaje inedite, în spatele cărora se ascund nume foarte importante ale muzicii rock: Lemmy Kilmister (Motorhead), Lita Ford, Ozzy Ousbourne sau Rob Halford (Judas Priest).

Grăbiţi-vă însă: Brutal Legend nu va mai fi disponibil în mod gratuit pe Humbe Store decât pentru încă o zi şi 20 de ore (de la ora publicării acestui articol)!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News