Bundle Marvel’s Guardians of the Galaxy pentru sistemele noi echipate cu plăci video GeForce RTX

Autor: Cosmin Aionita | 07.10.2021
Bundle Marvel's Guardians of the Galaxy pentru sistemele noi echipate cu plăci video GeForce RTX
Foto: NVIDIA

NVIDIA a anunțat că, pentru o perioadă limitată, gamerii vor primi un exemplar digital a jocului Marvel’s Guardians of the Galaxy la achiziționarea unui desktop sau laptop eligibil echipat cu o soluție video GeForce RTX. Oferta include o gamă largă de modele, de la GeForce RTX 3060 până la GeForce RTX 3090. Mai multe informații despre această ofertă sunt disponibile aici.

De altfel, Marvel’s Guardians of the Galaxy promite să fie optimizat pentru plăcile video din gama GeForce RTX, cu reflexii ray-traced în timp real și performanță sporită prin intermediul NVIDIA DLSS.

Marvel’s Guardians of The Galaxy va fi lansat pe 26 octombrie 2021 și va fi disponibil și prin intermediul serviciului de cloud streaming NVIDIA GeForce Now.

Alan Wake Remastered, disponibil acum cu NVIDIA DLSS

De asemenea, Alan Wake, hitul horror din 2010 al celor de la Remedy Entertainment, a fost relansat în varianta Alan Wake Remastered, ce beneficiază de tehnologia NVIDIA DLSS, capabilă să ofere performanță de doua ori mai mare la rezoluție 4K.

Foto: NVIDIA

Alan Wake Remastered este disponibil prin intermediul Epic Games Store, acest titlu celebru action-thriller fiind strâns legat de misteriosul univers din Control, cel mai recent joc de la Remedy Entertainment.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News