Ce campanii de reduceri vor mai avea loc pe Steam în 2021 și când se vor desfășura

Autor: Cosmin Aionita | 27.10.2021
Ce campanii de reduceri vor mai avea loc pe Steam în 2021 și când se vor desfășura
Foto: Valve

Perioadele în care sunt oferite reduceri semnificative pe Steam au devenit “sărbătorile” preferate ale gamerilor ce preferă PC-ul și ocaziile perfecte pentru a completa colecțiile personale de jocuri pentru PC, fără a cheltui foarte mult. Iar, de câțiva ani buni, dezvăluirea acestor perioade înainte de începerea lor propriu-zisă a devenit un soi de joc de-a șoarecele și pisica între Valve și numeroșii leakeri, care abia așteaptă să scape informații pe Internet.

De această dată însă, prin intermediul Steamworks – o bibliotecă de resurse oficiale puse la dispoziție de Valve partenerilor ce își publică jocurile prin intermediul Steam –, perioadele de reduceri pentru restul anului 2021 au fost dezvăluite în mod oficial, fără a mai fi nevoie de leak-uri.

Astfel, conform informațiilor listate pe Steamworks, până la sfârșitul acestui an vom mai avea parte de trei perioade promoționale majore pe Steam:

  • Steam Halloween Sale – 28 octombrie – 1 noiembrie 2021.
  • Steam Autumn Sale – 24 – 30 noiembrie 2021.
  • Steam Winter Sale – 22 decembrie 2021 – 5 ianuarie 2022.

Așadar, pregătiți-vă portofelele și computerele pentru jocurile pe care intenționați să le achiziționați de pe Steam în toamna și iarna acestui an.

Sursa: Steamworks

Urmărește Go4Games.ro pe Google News