Când se lansează Death Stranding Director’s Cut pe PC. Opțiune avantajoasă de upgrade

Autor: Cosmin Aionita | 31.01.2022
Când se lansează Death Stranding Director’s Cut pe PC. Opțiune avantajoasă de upgrade
Foto: Sony Interactive Entertainment

505 Games și studioul Kojima Productions vin cu vești noi despre viitoarea versiune pentru PC a jocului Death Stranding Director’s Cut. Confirmată chiar în primele zile ale acestui an, această ediție a jocului a primit și inevitabila dată de lansare: Death Stranding Director’s Cut pentru PC va fi disponibil începând cu 30 martie 2022, prin Steam și Epic Games Store.

Mai mult, actualii posesori ai versiunii inițiale pentru PC vor putea face upgrade-ul către Director’s Cut în schimbul echivalentului a 9,99€/$. Pentru a putea beneficia de această ofertă, deținătorii ediției pentru PC a jocului Death Stranding trebuie să instaleze versiunea veche, să o pornească și să selecteze opțiunea de upgrade disponibilă în meniul principal.

Iar aceasta ofertă pică cum nu se poate mai bine, Death Stranding fiind disponibil chiar acum la reducere pe Steam, în cadrul promoției dedicate Noului An Chinezesc. Astfel, până pe 3 februarie 2022, jocul poate fi achiziționat la un preț redus cu 70%: 17,99€ în loc de 59,99€.

Director’s Cut pentru PC va include suport pentru framerate-uri ridicate, monitoare ultrawide, precum și un Photo Mode. Versiunea de PC va include și item-uri preluate din seria Half-Life (Valve) și universul Cyberpunk 2077 (CD Projekt RED).

Vor fi incluse toate noutățile aduse de versiunea de PlayStation 5, precum noile gadget-uri, poligonul de antrenament, circuitele de curse, noile misiuni etc., alături de o serie de elemente de personalizare noi, precum și extrase din cartea cu artwork-uri „The Art of DEATH STRANDING”, publicată de Titan Books.

De asemenea, Director’s Cut pentru PC va include suport pentru Xe Super Sampling (XeSS), noua tehnologie de super sampling de la Intel.

Death Stranding: Director’s Cut va fi lansat pentru PC pe 30 martie 2022, atât prin intermediul Steam, cât și prin Epic Games Store.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News