Când se lansează Oddworld: Soulstorm și cum îl veți putea obține gratuit pe PS5

Autor: Cosmin Aionita | 26.02.2021
Când se lansează Oddworld: Soulstorm și cum îl veți putea obține gratuit pe PS5

Oddworld: Soulstorm, continuarea seriei Oddworld, a ocupat o porțiune importantă a celui mai recent episod State of Play, producătorii de la Oddworld Inhabitants confirmând data de lansare a jocului: 6 aprilie 2021. Oddworld: Soulstorm va fi disponibil în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (prin intermediul Epic Games Store). Am primit și un nou clip de gameplay, narat de Lorne Lanning (președinte și cofondator al studioului Oddworld Inhabitants), pe care îl puteți viziona mai jos.

Povestea lui Abe continuă

Conform producătorilor, Oddworld: Soulstorm va fi cel de-al doilea joc dintr-o serie din nu mai puțin de cinci astfel de titluri, primul fiind Oddworld: New ‘n’ Tasty.

Eroul principal va fi același neobosit Abe, iar acțiunea va alea loc într-un sistem solar în care specia protagonistului se regăsește pe ultima poziție a lanțului trofic. Abe și alți mebri ai rasei sale Mudokon sunt sclavi în RuptureFarms, cea mai mare fabrică de procesare a cărnii, condusă de Molluck the Glukkon (parte a cartelului Magog). Aceștia evadează însă după ce află de planul secret al conducerii de a mări profitul prin transformarea naivilor Mudokoni în hrană procesată.

Abe, în încercarea de a evada și de a-și salva toți frații Mudokoni, pornește flacăra unei veritabile revoluții. Mișcarea rebelă a lui Abe, deși pornită de jos, va fi luată în serios de adversari, care vor face tot posibilul să îi pună capăt, inclusiv să folosească forța excesivă, indiferent de consecințe.

Gratuit pentru PlayStation 5?

Precomenzile pentru Oddworld: Soulstorm sunt disponibile chiar acum pentru PC, prin Epic Games Store, la prețul de 192,99 lei.

În schimb, ediția de PlayStation 5 a jocului va fi disponibilă în mod gratuit, pentru abonații PlayStation Plus, în intervalul 6 aprilie – 3 mai 2021 (cei care revendică jocul în această perioadă îl vor putea descărca și juca în continuare, atât timp cât au un abonament PS Plus activ).

Oddworld: Soulstorm va fi lansat pe 6 aprilie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (Epic Games Store).

Oddworld Soulstorm

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News