Când se lansează The Ascent, action-shooter-RPG-ul pentru Xbox și PC

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2021
Când se lansează The Ascent, action-shooter-RPG-ul pentru Xbox și PC
Foto: Curve Digital

Dezvăluit inițial în cursul evenimentului Xbox din luna mai a anului trecut, action-shooter-RPG-ul The Ascent a primit mult așteptata dată de lansare: jocul dezvoltat de studioul Neon Giant urmează să fie publicat de Curve Digital pe 29 iulie 2021, în versiuni pentru consolele Xbox Series X|S și Xbox One, dar și pentru PC. The Ascent va fi inclus și în abonamentul Xbox Game Pass.

Gândit sub forma unui hibrid action, shooter și RPG, ce va putea fi abordat atât single player, cât și co-op, The Ascent reprezintă primul proiect al studioului Neon Giant. Este vorba despre o echipă formată din 12 veterani cu experiență, care au lucrat în trecut la titluri precum Gears of War, Bulletstorm sau Wolfenstein. Jocul va ținti un framerate de 60 de cadre pe secundă și va rula în rezoluție 4K nativă pe consolele Xbox Series X.

Luptă pentru supraviețuire într-o metropolă futuristă

În The Ascent, jucătorii se vor aventura într-o metropolă futuristă, condusă de corporații, construită vertical până aproape de cer și locuită de creaturi din toate colțurile galaxiei. În momentul când The Ascent Group se închide din motive necunoscute, lucrurile iau o turnură îngrijorătoare, orașul fiind asaltat de corporații concurente și de sindicate ale crimei ce doresc să preia puterea.

Jocul este construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine și va include mecanici caracteristice titlurilor RPG, precum posibilitatea de a îmbunătăți personajele cu augmentări, cyberware și loot obținut de la inamici.

The Ascent va fi lansat pe 29 iulie 2021, în ediții pentru Xbox Series X|S, Xbox One și PC, urmând să fie inclus în abonamentul Xbox Game Pass.

The Ascent
Foto: Curve Digital

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News