Când se lansează The Last of Us Part I pe PC. Și Returnal va fi portat pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 14.12.2022
Când se lansează The Last of Us Part I pe PC. Și Returnal va fi portat pe PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment s-a folosit de ocazia oferită de The Game Awards 2022 pentru a anunța data de lansare a versiunii de PC a remake-ului The Last of Us Part I. Acesta va fi disponibil prin intermediul Steam și Epic Games Store începând cu 3 martie 2023.

Sony și studioul Naughty Dog au promis că, în curând, vor oferi mai multe detalii tehnice despre aceasta ediție pentru PC, alături de cerințele de sistem. Până atunci însă, precomenzile sunt live pe Steam (59,99€) și Epic Games Store (289,90 lei).

Și Returnal vine pe PC

De asemenea, tot în cadrul ceremoniei TGA 2022, a fost confirmată viitoarea apariție pe PC a unuia dintre cele mai apreciate titluri exclusive de PS5 de anul trecut: Returnal, de la studioul Housemarque.

Ediția pentru PC a jocului Returnal a fost creată cu ajutorul celor de la Climax Studios și include toate optimizările și upgrade-urile la care v-ați putea aștepta de la o asemenea portare. Nu va lipsi nici conținutul post-lansare adăugat versiunii de PS5 de-a lungul timpului, cum ar fi multiplayer-ul co-op online sau modul Tower of Sisyphus.

Returnal va fi lansat pe PC în prima parte a anului 2023.

Sursa: PlayStation Blog, PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News