Când va avea loc prezentarea Xbox din 2024 și cum va putea fi urmărită

Autor: Cosmin Aionita | 03.05.2024
Când va avea loc prezentarea Xbox din 2024 și cum va putea fi urmărită
Foto: Microsoft

Microsoft a dezvăluit data și ora la care va avea loc Xbox Games Showcase, ediția din 2024 a show-ul anual prin intermediul căruia compania va dezvălui cele mai importante jocuri noi ce urmează să fie lansate pentru consolele Xbox, PC-urile echipate cu sisteme de operare Windows și abonamentele aferente Xbox Game Pass și PC Game Pass.

Astfel, ediția 2024 a Xbox Games Showcase va fi difuzată pe 9 iunie 2024, cu începere de la 20:00 (ora României) și va putea fi urmărită în direct chiar aici, pe Go4Games.

Luând exemplul anului trecut, atunci când show-ul Xbox a fost urmat de un program special dedicat jocului Starfield, imediat după Xbox Games Showcase-ul din 2024 va urma un programul Direct dedicat unui nou titlu dintr-o serie foarte iubită, neanunțat încă. Cel mai probabil va fi vorba despre un nou titlu Call of Duty din subseria Black Ops.

Xbox Games Showcase de anul acesta va fi primul astfel de event care va reuni jocuri de la toți publisherii pe care Microsoft îi deține – Xbox Game Studios, Bethesda, dar și nou-veniții Activision și Blizzard Entertainment –, precum și de la partenerii third party.

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News