Când va fi lansat noul film Resident Evil? Iată primul poster

Autor: Cosmin Aionita | 10.03.2021
Când va fi lansat noul film Resident Evil? Iată primul poster

Chad Rook, unul dintre actorii implicați în noul film Resident Evil, a publicat, prin intermediul contului personal de Twitter, ceea ce pare a fi un prim poster promoțional pentru acest nouă peliculă Resident Evil, așteptat în toamna acestui an. Imaginea, pe care o puteți admira în continuare, se aseamănă foarte mult cu coperta jocului Resident Evil 4 și dezvăluie numele câtorva dintre personajele clasice din jocuri, ce se vor regăsi și în povestea din noua adaptare cinematografică.

În noul film Resident Evil, Rook îl va interpreta pe Richard Aiken, unul dintre membrii echipei de intervenții S.T.A.R.S.. În distribuția filmului, acestuia i se vor alătura Kaya Scodelario (în rolul lui Claire Redfield), Robbie Amell (drept Chris Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Tom Hopper (Albert Wesker) și Neal McDonough (William Birkin). Pentru scenariu și regie este responsabil Johannes Roberts, iar Robert Kulzer, implicat și în mai vechile adaptări cinematografice ale seriei Resident Evil, joacă rolul de producător.

Netflix pregătește și un serial Resident Evil

Și pentru că tot a venit vorba de precedentele filme din seria Resident Evil, noua adaptare va avea o abordare diferită față de acestea. În timp ce peliculele regizate de Paul W. Anderson o aveau în prim plan pe Alice (Milla Jovovich), noul Resident Evil își dorește să reproducă mai fidel evenimentele din jocuri, accentul fiind pus pe personajele consecrate ale seriei.

Noul film Resident Evil ar trebui să aibă premiera, în cinematografele din Statele Unite ale Americii, pe 3 septembrie 2021. Pe lângă această nouă peliculă, realizată în colaborare cu Constantin Film și Sony Pictures Entertainment, Capcom mai pregătește și un serial Resident Evil, realizat în parteneriat cu Netflix.

Sursa: Chad Rook Twitter, Comicbook.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News