Cât costă Game Pass pentru PC în România?

Autor: Cosmin Aionita | 01.03.2023
Cât costă Game Pass pentru PC în România?
Foto: Microsoft

După ani de așteptare, după cum v-am informat ieri, Microsoft a decis să ofere serviciul Game Pass, în varianta sa pentru PC, și pentru utilizatorii de la noi din țară. Iar dacă, la momentul anunțului inițial, accesul la versiunea Preview a serviciului nu funcționa încă, acest impediment a fost rectificat între timp. Astfel, putem răspunde și la ultima întrebare legată de apariția acestui serviciu în țara noastră: cât costă Game Pass pentru PC în România?

Dacă urmați pașii prezentați în clipul de mai sus (instalarea aplicațiilor Xbox și Xbox Insider Hub și activarea Preview-ului pentru PC Game Pass din cea de-a doua), veți fi întâmpinați de oferta de mai jos, care dezvălui cât costă serviciul în România: prima lună de PC Games Pass vă va costa doar 0,50 lei (50 de bani, în limbaj popular), urmând să fiți taxați cu 43,99 lei lunar începând cu cea de-a două lună a abonamentului. Din păcate, nu există (încă) opțiunea unor abonamente trimestriale sau anuale.

cât costă Game Pass PC în România

Abonamentul PC Game Pass conferă acces imediat la peste o sută de jocuri pentru PC dezvoltate de Xbox Game Studios, Bethesda și alți publisheri parteneri, la toate titlurile incluse în abonamentul EA Play, dar și la beneficii exclusive în jocurile dezvoltate de Riot Games.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News