CD Projekt ne asigură că edițiile next-gen pentru Cyberpunk 2077 și The Witcher III vor fi lansate la timp, în 2022

Autor: Cosmin Aionita | 30.11.2021
CD Projekt ne asigură că edițiile next-gen pentru Cyberpunk 2077 și The Witcher III vor fi lansate la timp, în 2022
Foto: CD Projekt

Cu ocazia publicării celui mai recent raport financiar trimestrial al companiei, CD Projekt și-a asigurat investitorii și comunitatea de jucători că update-urile next-gen pentru Cyberpunk 2077 și The Witcher III: Wild Hunt se află pe drumul cel bun. Acestea urmează să fie lansate, după cum a fost promis ultima dată, în primul trimestru al anului 2022 pentru Cyberpunk 2077, respectiv al doilea trimestru pentru The Witcher III. Inițial, studioul CD Projekt RED promisese aceste upgrade-uri pentru anul trecut, însă a amânat lansările acestora până anul viitor.

Lansarea cu probleme a jocului Cyberpunk 2077 este de notorietate, doar versiunea de PC a acestui RPG first person fiind publicată într-o stare cât de cât acceptabilă, la finalul anului trecut. De atunci și până acum, CD Projekt RED a publicat numeroase update-uri și hotfix-uri pentru joc, în încercarea de a corecta cât mai multe dintre problemele acestuia.

Iar rezultatele au început să se vadă: Cyberpunk 2077 a fost unul dintre cele mai bine vândute jocuri de pe Steam în perioada reducerilor de toamnă, ajutat și de prețul atrăgător, cu 50% mai mic decât cel inițial. Mai mult, conform review-urilor publicate de utilizatori pe Steam, o bună parte dintre noii posesori ai jocului l-au catalogat drept o experiență pozitivă.

Versiunile next-gen promit grafică mai bună și timpi de încărcare mai rapizi

Noile ediții pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S ar urma să profite de dotările hardware ale acestor console, urmând să ofere o serie de îmbunătățiri vizuale și tehnologice, printre care timpi de încărcare mult mai rapizi și efecte grafice bazate pe ray tracing.

În cazul lui The Witcher III: Wild Hunt, toate aceste îmbunătățiri urmează să fie aplicate atât jocului de bază, cât și celor două expansion pack-uri Hearts of Stone și Blood and Wine, dar și restului de conținut suplimentar disponibil pentru acest titlu.

Ediția next-gen de The Witcher III: Wild Hunt va fi disponibilă sub forma unui produs de sine stătător pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S si PC sau drept update gratuit pentru cei care dețin deja ediția originală a jocului pentru PlayStation 4, Xbox One, respectiv PC.

Sursa: The Verge

Urmărește Go4Games.ro pe Google News