Ce jocuri exclusive îşi fac apariţia prin Epic Games Store în 2020?

Autor: Cosmin Aionita | 24.03.2020
Ce jocuri exclusive îşi fac apariţia prin Epic Games Store în 2020?

După cum ne-au obişnuit încă de la apariţia Epic Games Store, cei de la Epic Games pun un accent deosebit pe titlurile disponibile exclusiv prin intermediul acestui serviciu.

În ciuda pandemiei de coronavirus, Epic Games va continua să ofere astfel de exclusivităţi (temporare sau permanente), compania publicând o listă a titlurilor ce urmează să fie lansate prin Epic Games Store în cursul acestui an:

Control Expansion: The Foundation (26 martie) – continuarea aventurii din third person shooterul lansat de Remedy Entertainment în vara anului trecut, în care eroina Jesse Faden încearcă să stopeze contopirea realităţii noastre cu Astral Plane.
Totally Reliable Delivery Service (1 aprilie) – un joc multiplayer de tip sandbox în care până la patru jucători trebuie să distrugă mediul înconjurător pentru a putea livra pachete către diferiţi destinatari.
Industries of Titan (14 aprilie) – realizat de Brace Yourself Games (producătorii lui Crypt of the Necrodancer), acest titlu nou este un joc de strategie în care trebuie să-ţi construieşti propriul oraş SF, cu elemente din foarte popularul FTL.
Dread Nautical (29 aprilie) – un RPG ale cărui confruntări se vor desfăşura pe ture, cu acţiunea plasată pe o navă de croazieră atacată de monştri din altă dimensiune.
Diabolical (1 iunie) – un first person shooter multiplayer, ce va fi disponibil în regim Free-to-play, un soi de Quake 3 Arena în care personajele sunt înlocuite de ouă robotizate.
Saturnalia (trimestru al patrulea, 2020) – o distrubuţie variată de personaje trebuie să exploreze o insulă izolată, desfăşurarea jocului urmând să se schimbe de fiecare dată când unul dintre eroi moare.
Sludge Life (primăvara 2020) – un joc first person în care trebuie să vandalizezi şi apoi să-ţi fotografiezi “realizările”.
Among Trees (vara 2020) – un joc survival realist, fără scenarii postapocaliptice, în care trebuie să-ţi duci existenţa într-o pădure: construieşti un adăpost, te fereşti de animalele ostile etc.
Samurai Shodown (primăvara 2020) – cea mai nouă iteraţie a seriei de fighting games de origine japoneză.

Pe lângă acestea, Epic Games promite că şi alte titluri vor sosi prin intermediul Epic Games Store în cursul acestui an.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News