Ce ne jucăm de Sărbători pe GeForce Now

Autor: Cosmin Aionita | 23.12.2022
Ce ne jucăm de Sărbători pe GeForce Now
Foto: NVIDIA

Biblioteca de titluri compatibile cu serviciul de cloud gaming NVIDIA GeForce Now crește în fiecare săptămână, depășind 1400 de jocuri în acest moment.

Printre acestea se numără update-ul next-gen pentru The Witcher III: Wild Hunt, Battlefield 2042 și seria Mass Effect, alături de jocuri precum Marvel’s Midnight Suns, Warhammer 40,000: Darktide și Cyberpunk 2077. Jucătorii competitivi s-au îndreptat spre titluri precum Destiny 2, Rocket League și Fortnite, în timp ce It Takes Two a fost lăudat pentru atmosfera relaxată, colaborare și mesaj.

De asemenea, Ubisoft oferă o lună gratuită de abonament GeForce Now Priority pentru anumiți abonați Ubisoft+ Multi Access. Utilizatorii compatibili vor primi un e-mail de la Ubisoft săptămâna aceasta cu detalii despre cum să acceseze această ofertă.

Și la fix pentru sezonul de sărbători, noul DLC pentru Monopoly Madness va permite gamerilor să devină cei mai celebri magnați imobiliari din Dino City. Pe lângă acestea, a fost adăugat și un titlu nou săptămâna aceasta: Dinkum (Steam).

geforce now
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News