Ce pot obține artiștii talentați în numai 90 zile, folosind Unreal Engine 5

Autor: Cosmin Aionita | 17.05.2022
Ce pot obține artiștii talentați în numai 90 zile, folosind Unreal Engine 5
Foto: Quixel

Quixel, echipa din spatele bibliotecii de asset-uri Megascans (realizate cu ajutorul tehnicii de fotogrammetrie), a publicat un clip în care demonstrează rezultatele la care se poate ajunge folosind Unreal Engine 5, cea mai noua versiune a tehnologiei dezvoltate de Epic Games.

Demo-urile au fost realizate de artiștii Quixel în doar 90 de zile, aceștia folosind Unreal Engine 5 pentru a crea peste 40 de medii distincte, numai bune pentru a fi utilizate în diferite tipuri de jocuri video. Pe lângă clipul video, puteți admira câteva dintre aceste realizări și în galeria atașată acestui articol.

Pentru a crea aceste medii, artiștii au folosit biblioteca proprie Quixel Megascans, precum și asset-uri disponibile pe Sketchfab și pe Unreal Engine Marketplace. Pentru cateva dintre aceste scene, au fost utilizate si sistemele nou introduse de Unreal Engine 5, precum Lumen sau Nanite.

Epic Games a lansat de curând versiunea finală de Unreal Engine 5, noua generație de motor grafic urmând să fie folosită de jocuri precum viitorul Tomb Raider sau S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Unreal Engine 5
Foto: Quixel

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News