Prince of Persia: The Sands of Time Remake nu va fi prezent la E3 2021. Ce vom putea vedea în cadrul show-ului pregătit de Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 09.06.2021
Prince of Persia: The Sands of Time Remake nu va fi prezent la E3 2021. Ce vom putea vedea în cadrul show-ului pregătit de Ubisoft
Foto: Ubisoft

Ubisoft a revenit cu detalii referitoare la show-ul pe care compania îl pregătește pentru E3 2021. Este vorba despre un nou episod al seriei Ubisoft Forward, ce va fi difuzat sâmbătă, 12 iunie 2021, începând cu 22:00 (ora României). Transmisia va putea fi urmărită în direct chiar aici, pe Go4Games.

Episodul special Ubisoft Forward pregătit pentru E3 2021 va fi precedat, o oră mai devreme, de un pre-show ce va aduce vești și update-uri legate de jocuri precum For Honor, Trackmania, The Crew 2, Brawhalla sau Watch Dogs Legion.

Rainbow Six Extraction, cap de afiș

Show-ul propriu-zis va avea o durată de o oră și va include dezvăluirea oficială a jocului Rainbow Six Extraction (cunoscut până acum drept Rainbow Six Quarantine), un nou joc co-op plasat în universul imaginat de Tom Clancy.

De asemenea, vor fi prezentate detalii suplimentare despre Far Cry 6 și Riders Republic, dar și update-uri referitoare la Assassin’s Creed Valhalla și Rainbow Six Siege.

Prince of Persia: The Sands of Time lipsește din nou

Din păcate, Ubisoft a confirmat că remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time nu va fi inclus în episodul Ubisoft Forward pregătit pentru E3 2021. Amânată deja de câteva ori, lansarea remake-ului Sands of Time a fost reprogramată pentru 2022.

Show-ul Ubisoft Forward pregătit cu ocazia ediției digitale E3 2021 va fi transmis pe 12 iunie, începând cu ora 22:00 și va putea fi urmărit în direct pe Go4Games.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News