Control – conţinut exclusiv, ediţii, expansion-uri şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 25.04.2019
Control – conţinut exclusiv, ediţii, expansion-uri şi imagini noi

Dezvăluit pe scena de la E3 2018 a celor de la Sony, Control, noul joc de la Remedy Entertainment (autorii seriilor Max Payne şi Alan Wake), va oferi conţinut exclusiv pentru consolele PlayStation 4. Din păcate, acest conţinut diferă de la ediţie la ediţie, aşa că publisher-ul 505 Games a pus la punct un tabel prin intermediul căruia puteţi afla bonusurile de care beneficiaţi dacă alegeţi să plasaţi o precomandă pentru Control sau să achiziţionaţi una dintre ediţiile fizice ale jocului.

Control PS4

De asemenea, a fost dezvăluit şi faptul că noul joc al celor de la Remedy Entertainment va beneficia şi de două expansion pack-uri“The Foundation” şi “AWE” –, acestea urmând să fie incluse în ediţia Digital Deluxe pentru PS4 a jocului. Ambele expansion-uri vor include noi elemente de poveste, locaţii şi misiuni suplimentare, precum şi arme noi şi modificări pentru acestea, lansarea primului expansion – “The Foundation” – fiind planificată pentru sfârşitul acestui an sau începutul lui 2020.

Control PS4

Dacă doriţi să achiziţionaţi versiunea pentru Xbox One a jocului Control, atunci şi în acest caz veţi avea de ales dintre mai multe ediţii, digitale sau fizice, după cum reiese din următorul tabel.

Control Xbox One

Cât despre versiunea pentru PC a jocului, aceasta va fi disponibilă în exclusivitate pentru intermediul Epic Games Store pentru o perioadă de 12 luni. 505 Games nu are planuri de a lansa o versiune fizică pentru PC a jocului Control.

Control va fi lansat pe 27 august 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. În continuare, puteţi admira cele mai noi imagini din jocul celor de la Remedy Entertainment.

ControlControl

ControlControl

Urmărește Go4Games.ro pe Google News