Control – peste 26 de minute de gameplay cu efectele RTX pornite

Autor: Cosmin Aionita | 08.07.2019
Control – peste 26 de minute de gameplay cu efectele RTX pornite

Colegii de la DualShockers au publicat demonstraţia de gameplay a jocului Control, pe care au avut ocazia să o încerce şi înregistreze la E3 2019. În secvenţele de mai jos puteţi urmări peste 26 de minute de gameplay din noul titlu al studioului Remedy Entertainment (seriile Max Payne şi Alan Wake), capturate cu efectele RTX activate. Control va folosi rutinele de ray tracing în timp real pentru efecte precum reflexii, umbre şi iluminare globală.

Acţiunea din Control se va desfăşura într-un zgârie-nori gigantic, cunoscut şi ca The Oldest House. În această clădire, ce joacă şi rolul de poartă către alte dimensiuni, îşi are sediul organizaţia guvernamentală strict secretă numită Federal Bureau of Control. Jocul spune povestea lui Jesse Faden, eroină cu un trecut zbuciumat, forţată să intervină atunci când clădirea este invată de Hiss, o forţă străină care corupe totul şi îl ucide pe directorul FBC. Prin circumstanţe misterioase, Jesse devine noul director al organizaţiei şi este înzestrată cu abilităţi supranaturale, cum ar fi telechinezia, pe care trebuie să le folosească în misiunea sa, alături de Service Weapon, un pistol special supranatural, care îşi poate schimba forma după dorinţa utilizatorului, şi pe care doar directorul FBC îl poate folosi.

Remedy Entertainment promite acelaşi gen de acţiune ultraspectaculoasă cu care ne-a obişnuit deja din jocuri precum Max Payne sau Alan Wake, posibilă graţie nivelului ridicat de interactivitate a mediului înconjurător, precum şi decorurilor destructibile.

Control va fi lansat pe 27 august 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Epic Games Store).

Control

Urmărește Go4Games.ro pe Google News