Crackdown 3 va permite distrugerea completă a mediului de joc în multiplayer

Autor: Cosmin Aionita | 12.11.2018
Crackdown 3 va permite distrugerea completă a mediului de joc în multiplayer

Microsoft s-a folosit de evenimentul X018 organizat weekend-ul trecut în Mexic pentru a dezvălui o serie de noutăţi legate de Crackdown 3, următorul titlu exclusiv al companiei pentru Xbox One şi Windows 10. Pentru început, a fost confirmată data de lansare a jocului: 15 februarie 2019, acesta urmând să fie inclus, încă din prima zi, în programele Xbox Play Anywhere (o singură achiziţie digitală pentru Xbox One şi Windows 10) şi Xbox Game Pass.

Nu în ultimul rând, a fost dezvăluit şi modul multiplayer Wrecking Zone, unde două echipe de câte cinci jucători se vor confrunta pentru supremaţie, într-un mediu de joc complet destructibil. Crackdown 3 va include, de asemenea, şi o companie completă, ce va putea fi abordată fie single player, fie în mod cooperativ, alături de un prieten. Crackdown 3 este dezvoltat de studiourile Sumo Digital şi Elbow Rocket.

Crackdown 3 va fi lansat pe 15 februarie 2019, în variante pentru Xbox One şi PC (Windows 10). Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC pot fi consultate aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News