Crash Bandicoot revine: remasterizări în 2017, apariţie în noul Skylanders

Autor: Cosmin Aionita | 16.06.2016
Crash Bandicoot revine: remasterizări în 2017, apariţie în noul Skylanders

Sărbătorind aniversarea a 20 de ani de la lansarea primului joc din serie, Crash Bandicoot revine în 2016 ca personaj jucabil în noul joc Skylanders Imaginators. Dezvăluit în cadrul prezentării Sony de la E3 2016, Crash Bandicoot va fi unul dintre personajele principale Sensei Skylander şi va avea propria sa jucărie.

În cadrul prezentării a fost anunţat şi faptul că Activision si Sony au încheiat un parteneriat prin intermediul căruia, în 2017, va fi publicată o colecţie cu primele trei jocuri ale seriei: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back şi Crash Bandicoot: Warped, remasterizate de la zero pentru PlayStation 4.

Toate mişcările care l-au făcut faimos pe Crash vor fi prezente în noul joc Skylanders Imaginators, cât şi posibilitatea de a-i îmbunătăţi abilităţile. Crash Bandicoot este unul din personajele Sensei Skylander şi deci are o putere Sky-Chi specială, folosindu-se de un yo-yo pentru a-şi ataca adversarii. Nu în ultimul rând, actorul Jess Harnell, vocea lui Crash Bandicoot, îşi va relua rolul şi în Skylanders Imaginators.

Dezvoltat de studioul Toys for Bob, Skylanders Imaginators va fi disponibil pentru Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 si Nintendo Wii U pe data de 14 octombrie 2016, oferind suport pentru cele peste 300 de jucării deja disponibile din jocurile anterioare ale seriei.

Skylanders ImaginatorsSkylanders Imaginators

Skylanders Imaginators

Urmărește Go4Games.ro pe Google News