Cum arată parcul de distracții Super Nintendo World. Când se va deschide și ce atracții oferă

Autor: Cosmin Aionita | 07.01.2021
Cum arată parcul de distracții Super Nintendo World. Când se va deschide și ce atracții oferă

La începutul anului trecut, Nintendo se pregătea să deschidă, în mod oficial, parcul de distracții Super Nintendo World, construit în cadrul Universal Studios din Osaka, Japonia. Din păcate, pandemia de COVID-19 a făcut imposibila această inaugurare, gigantul japonez fiind nevoit să-și amâne planurile referitoare la acest parc de distracții inedit.

parcul de distracții Nintendo

Ca dovada însă că, în alte părți ale lumii, populația se pregătește deja pentru viața post-pandemie, Nintendo a anunțat că deschiderea Super Nintendo World a intrat în linie dreaptă, acest parc de distracții urmând să poată fi vizitat de public începând cu 4 februarie 2021, toate măsurile de siguranță și distanțare urmând să fie respectate.

Cu această ocazie, am avut parte și de un clip de prezentare a parcului de distracții Super Nintendo World, în care își face apariția chiar Shigeru Miyamoto, legendarul designer japonez responsabil pentru inventarea unora dintre cele mai apreciate personaje și jocuri din lume, precum Mario sau The Legend of Zelda. De asemenea, Nintendo a publicat primul spot publicitar pentru noul său parc de distracții, deschizând și site-ul oficial Super Nintendo World, unde puteți admira câteva dintre atracții, cum ar fi cele bazate pe jocuri sau personaje îndrăgite precum Mario Kart sau Yoshi.

Parcul va include și arii secrete

Nintendo a dezvăluit încă o particularitate a acestui parc: vizitatorii vor primi brățări “smart”, pe care le vor putea interconecta cu propriile smartphone-uri. Aceste smartband-uri vor fi folosite pentru a ține evidența monedelor și steluțelor pe care vizitatorii le câștigă în cadrul atracțiilor din parc, urmând să existe chiar și leaderboard-uri dedicate celor mai bune astfel de performanțe.

Nu în ultimul rând, cei de la Nintendo promit că parcul de distracții Super Nintendo World va include și “arii secrete”, pentru accesarea cărora vizitatorii trebuie să îndeplinească anumite condiții și unde vor putea fi întâlniți și înfruntați “boşi de nivel”. O sarcină deloc simplă, “bătăliile cu boșii” fiind gândite pentru a fi abordate în mod “cooperativ”, mai mulți vizitatori urmând să fie nevoiți să se alieze pentru a depăși aceste provocări.

Surse: All Games Delta, Nintendo YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News