Cum poți primi Watch Dogs 2 gratuit, chiar dacă ai ratat evenimentul Ubisoft Forward

Autor: Cosmin Aionita | 13.07.2020
Cum poți primi Watch Dogs 2 gratuit, chiar dacă ai ratat evenimentul Ubisoft Forward

Aseară a avut loc difuzarea evenimentului digital “Ubisoft Forward”, în cadrul căruia Ubisoft a promis că va oferi gratuit jocul Watch Dogs 2 pentru PC. Din păcate, exprimarea celor de la Ubisoft a fost destul de vagă, singurele metode de a primi jocul promis în mod gratuit fiind fie prin Twitch drop, dacă ați urmărit show-ul prin această metodă și aveați conturile de Twitch și Uplay interconectate, fie direct urmărind evenimentul prin intermediul Uplay.

Chiar și în aceste cazuri, foarte mulți utilizatori s-au lovit de probleme de conectivitate și nu au reușit să beneficieze de această ofertă. Din fericire, suportul tehnic al celor de la Ubisoft a revenit cu vești bune, anunțând că toți cei care au urmărit “Ubisoft Forward” și nu au reusit să primească Watch Dogs 2 gratuit pot revendica jocul prin altă metodă.

Astfel, pentru a primi Watch Dogs 2 pentru PC în mod gratuit, accesați această adresă: https://register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/, conectați-vă cu contul vostru de Uplay și, după o perioadă de așteptare, veți putea accesa Watch Dogs 2 gratis prin intermediul clientului Uplay. De asemenea, veți beneficia de câteva recompense in-game în alte jocuri ale companiei.

Trial gratuit pentru serviciul Uplay+

De asemenea, cu ocazia difuzării primului “Ubisoft Forward”, publisher-ul vă oferă posibilitatea de a încerca gratuit serviciul Uplay+. Mai exact, fie că ați fost deja abonați la Uplay+ sau sunteți nou-veniți, puteți activa un trial gratuit de șapte zile al acestui serviciu oferit de Ubisoft.

Pe durata acestui trial gratuit, veți avea acces la toate cele peste 100 de jocuri incluse în acest serviciu: Assassin’s Creed Odyssey, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint, Tom Clancy’s The Division 2, Rainbow Six Siege, Far Cry 5, Anno 1800, The Crew 2, For Honor și multe, multe altele. Pentru a continua să le jucați și după expirarea acestei perioade gratuite, va trebui să plătiți un abonament lunar de 14,99€.

Posibilitatea de a porni perioada de trial gratuit pentru Uplay+ va fi disponibilă până pe 27 iulie 2020.

Sursa: PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News