Urmărește în direct “Ubisoft Forward”: Far Cry 6, noi jocuri de la Ubisoft și Watch Dogs 2 gratuit pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 12.07.2020
Urmărește în direct “Ubisoft Forward”: Far Cry 6, noi jocuri de la Ubisoft și Watch Dogs 2 gratuit pentru PC

Astăzi, 12 iulie 2020, începând cu 22:00 (ora României), aici veți putea urmări în direct “Ubisoft Forward”, mega-prezentarea digitală pregătită de Ubisoft pentru a dezvălui noile jocuri ale companiei.

Ubisoft promite un eveniment de amploare, realizat în stilul conferințelor de presă de la E3, în care vom avea parte de noi anunțuri de jocuri, de noutăți, de prezentări și multe altele.

Având în vedere programarea “Ubisoft Forward” la mijlocul lunii iulie, cu o lună mai târziu decât ar fi trebuit să aibă loc E3 2020 (anulat, între timp) și cu o lună mai devreme decât era plănuit Gamescom 2020 (transformat într-un event digital), ne așteptam ca, în cadrul acestui eveniment, să avem parte de o “porție dublă” de noutăți din partea celor de la Ubisoft.

La ce ne putem aștepta de la Ubisoft Forward

Pentru prezentarea digitală “Ubisoft Forward”, compania promite update-uri importante despre Assassin’s Creed Valhalla și Watch Dogs Legion, dar și despre proaspăt anunțatul Battle Royale Hyper Scape, precum și dezvăluiri-surpriză ale unor jocuri noi.

Unul dintre jocurile ce vor debuta în cadrul “Ubisoft Forward” este Far Cry 6, cu apreciatul actor Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul și The Mandalorian) în rolul eroului negativ.

Mai mult, cei care vor urmări în direct evenimentul digital “Ubisoft Forward” vor avea posibilitatea de revendica exemplare gratuite ale jocului Watch Dogs 2 pentru PC.

Instrucțiunile pentru a obține Watch Dogs 2 gratuit pentru PC, prin intermediul clientului Uplay, vor fi difuzate în cadrul acestei conferințe digitale.

Acces gratuit la Uplay+ timp de șapte zile

De asemenea, cu ocazia difuzării “Ubisoft Forward”, publisher-ul vă oferă posibilitatea de a încerca gratuit serviciul Uplay+. Mai exact, fie că ați fost deja abonați la Uplay+ sau sunteți nou-veniți, puteți activa un trial gratuit de șapte zile al acestui serviciu oferit de Ubisoft.

Pe durata acestui trial gratuit, veți avea acces la toate cele peste 100 de jocuri incluse în acest serviciu: Assassin’s Creed Odyssey, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint, Tom Clancy’s The Division 2, Rainbow Six Siege, Far Cry 5, Anno 1800, The Crew 2, For Honor și multe, multe altele. Pentru a continua să le jucați și după expirarea acestei perioade gratuite, va trebui să plătiți un abonament lunar de 14,99€.

Posibilitatea de a porni perioada de trial gratuit pentru Uplay+ va fi disponibilă până pe 27 iulie 2020.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News