Daemon X Machina, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 28.01.2022
Daemon X Machina, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 3 februarie 2022, puteți revendica un nou joc gratuit: Daemon X Machina. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Daemon X Machina este un titlu de acțiune în care jucătorul are ocazia de a controla un robot imens numit “Arsenal”, ale cărui componente şi arme pot fi modificate și îmbunătățite pe parcursul poveștii. Firul narativ este bazat pe un eveniment catastrofic ce a dus la distrugerea unei bucăți din Lună, aceasta prăbușindu-se apoi pe Pământ. Pe lângă descoperirea tehnologiei din spatele roboților Arsenal, acest event a dat naștere și unei erori în rețeaua de inteligență artificială a planetei, care a început să preia controlul mașinilor de război automate și să atace omenirea.

Daemon X Machina poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 3 februarie 2022, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/daemon-x-machina și apăsând butonul marcat “Get”.

Săptămâna viitoare primim un platformer simpatic

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games se pregătesc să un nou joc joc gratuit: platformer-ul Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

Până atunci însă, puteți revendica Daemon X Machina drept joc gratuit până pe 3 februarie 2022, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News