Darksiders: Warmastered Edition are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 24.10.2016
Darksiders: Warmastered Edition are dată de lansare!

THQ Nordic, noul label al celor de la Nordic Games, a dezvăluit datele de lansare pentru Darksiders: Warmastered Edition, ediţia remasterizată a primului titlu din seria Darksiders. Astfel, jocul va fi disponibil în variante pentru PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Wii U (aceasta din urmă doar în format digital) începând cu 22 noiembrie 2016, urmând ca versiunea pentru PC să-şi facă apariţia o saptămână mai târziu, pe 29 noiembrie 2016. Va exista şi o ediţie fizică pentru Nintendo Wii U, însă aceasta va fi lansată mai târziu.

Darksiders: Wrath of War spune aventura lui War, primul călăreţ al Apocalipsei, care, acuzat fiind de pornirea unui război între Rai şi Iad, se întoarce pe Pământ pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Pe lângă întreaga poveste adaptată pentru platformele moderne, Darksiders: Warmastered Edition promite o rezoluţie nativă 1080p, detaliu dublu pentru toate texturile din joc, îmbunătăţiri ale procesului de renderizare, calitate sporită a umbrelor din joc, efecte de post procesare, precum şi un framerate constant de 60fps în cazul versiunilor pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. In schimb, Darksiders: Warmastered Edition pentru Nintendo WiiU va rula la doar 30 de cadre pe secundă.

Darksiders: Warmastered Edition va fi lansat pe 22 noiembrie 2016 pentru PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Wii U, urmând ca versiunea de PC fie disponibilă începând cu 29 noiembrie 2016.

Darksiders Warmastered Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News