Darksiders: Warmastered Edition, războiul remasterizat

Autor: Cosmin Aionita | 28.07.2016
Darksiders: Warmastered Edition, războiul remasterizat

Cei de la Nordic Games au anunţat că au de gând să lanseze Darksiders: Warmastered Edition, o ediţie remasterizată a primului titlu din seria Darksiders. Astfel, fanii seriei vor putea retrăi întreaga aventură a lui War, primul călăreţ al Apocalipsei, care, acuzat fiind de pornirea unui război între Rai şi Iad, se întoarce pe Pământ pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

Pe lângă întregul joc Darksiders: Wrath of War adaptat pentru platformele moderne, Darksiders: Warmastered Edition promite o rezoluţie nativă 1080p, detaliu dublu pentru toate texturile din joc, îmbunătăţiri ale procesului de renderizare, calitate sporită a umbrelor din joc, efecte de post procesare, precum şi un framerate constant de 60fps în cazul versiunilor pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Darksiders: Warmastered Edition pentru Nintendo WiiU va rula la doar 30 de cadre pe secundă.

Darksiders: Warmastered Edition va fi disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Nintendo WiiU, fără a fi menţionată încă o dată de lansare exactă.

Darksiders Warmastered Edition

Darksiders Warmastered EditionDarksiders Warmastered Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News