Dată de lansare confirmată pentru viitorul joc cu Asterix și Obelix

Autor: Cosmin Aionita | 30.08.2021
Dată de lansare confirmată pentru viitorul joc cu Asterix și Obelix
Foto: Microids

Prin intermediul unui nou trailer. Microids a confirmat data de lansare pentru Asterix and Obelix: Slap them All!, cel mai nou joc bazat pe universul creat de René Goscinny și Albert Uderzo. Astfel, beat’em up-ul 2D clasic dezvoltat de studioul Mr Nutz Studio. Astfel, Asterix and Obelix: Slap them All! va fi lansat pe 25 noiembrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Acțiunea va avea loc din nou în anul 50 î.Hr., când întreaga Galie era ocupată de Imperiul Roman, cu excepția unui mic sătuc care a făcut față invaziei romane. Neobosiții eroi Asterix și Obelix revin, ajutați de poțiunea magică conceput de druidul Panoramix, și vor vizita unele dintre locurile emblematice din benzile desenate, luptând împotriva legionarilor, piraților, tâlharilor și normanzilor.

Obiectivul producatorilor de la Mr Nutz Studio a fost de a respecta cât mai mult posibil materialul sursă. S-a mers pe un stil grafic fidel filmelor de animație originale, cu personaje, decoruri și animații desenate de mână. Gameplay-ul ar trebui să fie familiar tuturor fanilor acestui tip de jocuri, iar modul co-op local va fi inclus încă de la început.

Asterix and Obelix: Slap them All! va fi lansat pe 25 noiembrie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC. Edițiile pentru PS4 și Xbox One vor putea fi rulate și pe consolele PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S, prin intermediul funcțiilor de backwards compatibility.

Sursa: Microids Facebook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News