Dată de lansare pentru serviciul EA Access pe consolele PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 01.07.2019
Dată de lansare pentru serviciul EA Access pe consolele PlayStation 4

Electronic Arts a confirmat, în sfârşit, data la care serviciul EA Access va fi lansat şi pe consolele PlayStation 4. Astfel, începând cu 24 iulie 2019, posesorii de console PS4 se vor putea abona la serviciul EA Access prin intermediul PlayStation Store, fie în regim lunar (la un preţ echivalent cu 4,99$), fie anual (în schimbul a 29,99$).

Abonaţii EA Access vor beneficia de “The Vault”, o colecţie de jocuri pentru PlayStation 4 de la Electronic Arts (din care nu vor lipsi titlurile unor serii precum FIFA, Need for Speed sau Battlefield), ce va primi update-uri în fiecare lună. Rămâne de văzut care va fi lista completă de jocuri incluse în Vault-ul pregătit de EA pentru utilizatorii de PS4, câteva dintre acestea fiind prezente în imaginea de mai jos.

EA Access PS4

Pe lângă jocurile din Vault, serviciul EA Access oferă o reducere de preţ de 10% pentru orice achiziţie digitală a produselor EA, fie pentru jocuri complete, fie pentru DLC-uri dedicate acestora.

De asemenea, abonaţii EA Access au acces la noile apariţii ale companiei cu o săptămână înainte de lansare, în versiuni trial limitate fie ca timp de joc, fie ca opţiuni oferite. Progresul realizat în aceste ediţii trial va face trecerea către versiunile complete, dacă decideţi să le achiziţionaţi. Spre exemplu, atât FIFA 20, cât şi Madden NFL 20 vor primi astfel de trial-uri, disponibile doar pentru abonaţii EA Access.

EA Access va fi disponibil pentru PlayStation 4 începând cu 24 iulie 2019. Serviciul funcţionează deja pe consolele Xbox One. EA pune la dispoziţia utilizatorilor de PC o ofertă asemănătoare, prin intermediul serviciului Origin Access.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News