Days Gone – prima oră de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 14.05.2018
Days Gone - prima oră de gameplay

Colegii de la GameInformer continuă seria de materiale dedicate jocului Days Gone: de această dată avem parte de prima oră de gameplay din titlul celor de la Bend Studio, comentată de John Garvin, directorul de creaţie al jocului, şi de Jeff Ross, regizorul Days Gone. Secvenţele pe care le puteţi urmări în clipul de mai jos au fost capturate dintr-o versiune preliminară a jocului (alpha), numeroase îmbunătăţiri urmând să fie făcute până la apariţia pe piaţă a lui Days Gone, programată pentru începutul anului viitor.

Days Gone este un joc action/adventure open world. Acţiunea are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari.

Personajul principal din Days Gone este Deacon St. John, un membru al găştii de motociclişti Drifters, un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

Days Gone este aşteptat în prima parte a anului 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Days Gone

Urmărește Go4Games.ro pe Google News